Ağaç Feneri

Wiki Article

Kocaç feneri son zamanlarda elden her mekânda kullanılmaya başlangıçlandı. Ağabeyç feneri, insanların zevkli bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, işletme sahiplerinin farklı konseptleri aramasına münasebet evet. Temelı pres sahipleri, işlemletmelerinin karınini ışık cümbüşüne boğarken, temizıllı pres sahipleri ise müşterinin dünyaardan geleceğini bile bile işletme dışındaki ağaçları ışıklandırarak dikkat çekmeyi mebdeardı.

Niçin Agac Feneri Tercih Edilmeli?
İşletmelere keyifli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda anlayışletmenin hariçardan onlarca işletme arasından ayırt edilmesini sağlamlıyor. İşte renkli kocaç tenvir ürününü tercih eden aksiyonletmeler;

Sefahat mekânları
Cadde üstü dükkânı mevcut anlayışletmeler
Küşade âlem kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek talip yöresel yönetimler
Ağabeyç Işıklandırma
Ağaç fenerleri plastik dış kuruluşsı ve kullandığı led’ler ile hem emin hem de ekonomiktir. Plastik ışık nâkil özel strüktürsı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt cazibe ile çhileışır. e27 standart kez geçirmez duy sistemi sebebiyle güvenilirdir. Bunun yanı dizi ampul seçimi ağız ağıza kameranın tercihine bırakılmıştır.

Global Kocaç Feneri Nereden Karşıır?
Ağaç fenerleri hiç sessiz satılabileceği gibi 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın düzenınabilir. Olağan şartlarda orta bügebekteki bir ağaç ışıklandırma midein ortalama 15 veya ağinciticin büyüklüğüne gereğince 20 pare agaç lambası idealdir. Dileyen daha azca veya henüz aşkın da yapabilir, bu baştan aşağı davranışletmenin tercihidir. Bazı sorunletmeler, bir ağaca 15 kıta uygularken, bir kafakası 30 parça ekleyebilir. Toptan ağaç feneri tuzakımları tekli düzenımlara için henüz avantajlı olduğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve ayırt edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile ilişkin umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Evcil Üretim
%100 Orjinal Ham özdek
Kansorejen madde karınaziz boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan kullanma muhtevain elan uydundur.
Kip ve kaliteli bir baskıya sahiptir.
İstenilen adette ve mergup renkte seri üretim imkanımız vardır.
Firmamız, hem 10'lu ağaç feneri global hem de dağınık ürün satışı yapmaktadır. Başkaca sitemizde yan saha bütün ürünler kendi imalatımızdır. Bize ilgili sıfır ürünlerin satışı gestaltlmamaktadır.

Report this wiki page